Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

Februári cikkajánló

2023.03.22 14:22

Kedves Olvasóink! Önkéntes felolvasóink az év legrövidebb hónapjában is találtak maguknak olyan tartalmakat, amiket érdemesnek tartottak arra, hogy megosszák velünk. Akadnak közöttük könnyedebb hangvételű és aktualitásokat tartalmazó cikkek a Blikkből és a Kiskegyedből, informatív publikációk a Béres vagy a Benu magazinból, de a Nők lapja is valódi érdekességeket tartogat a számunkra. Fogadják szeretettel februári cikkajánlónkat!

Tovább a teljes Februári cikkajánló hírre >>

Januári cikkajánló

2023.02.16 13:48

Kedves Olvasóink! 2023-ban is töretlen felolvasóink lelkesedése, akik mindig találnak érdekfeszítő és informatív cikkeket. A január is igazi gyöngyszemeket tartogat számunkra, ezek közül válogattuk össze soron következő cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

Tovább a teljes Januári cikkajánló hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Aktuális kampány a jobb sávban

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány