Keresés
A menürendszer használatáról

Alulértékelt rovarvilág, avagy a beporzók MINT JÖVŐNK letéteményesei

Kiadvány: GEO > 2019 > március

Publikálás dátuma: 2019.08.15

Témakör:

Feltöltő: zdani

Címkék: Állatok ; Természettudomány

Ajánló

A rovarok drasztikus és ijesztő mértékű, gyorsaságú fogyatkozásról adott hírt egy a napokban megjelent kutatás, melyre a média és sok érdeklődő ember is felkapta a fejét.
Nemrégiben Németországból érkeztek a rovarok populációnak csökkenéséről hasonló információk, most pedig, úgy tűnik, a jelenség sajnos globális mértékű.

Meghallgatás

A cikk meghallgatásához vagy letöltéséhez kérjük, jelentkezzen be mint Látássérült olvasó.

Megosztás

Köszönetnyilvánítás

Hozzászólások

Előző oldal Következő oldal
< Előző oldal Következő oldal >

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány