Keresés
A menürendszer használatáról

Ez lesz ma

Kiadvány: Metropol > 2021 > 02. 18.

Publikálás dátuma: 2021.04.08

Témakör: Napilapok

Feltöltő: RTamaasP

Címkék: Budapest ; Hazai, Magyarország ; Híres emberek ; Időjárás ; Irodalom ; Közélet ; Közlekedés ; Ünnepek, évfordulók ; Utazás ; Vallás

Ajánló

A 2021.02.18-án történő események rövid összefoglalója. Nagyszabású újításba kezd a MÁV. Szabó István ma 83 éves. Megállási tilalom az V. és a VI. kerületben. Ma van a Magyar Széppróza Napja. Torkos csütörtökkel kezdődik a böjt. Tavaszias időjárás érkezik Budapestre.

Meghallgatás

A cikk meghallgatásához vagy letöltéséhez kérjük, jelentkezzen be mint Látássérült olvasó.

Megosztás

Köszönetnyilvánítás

Hozzászólások

Előző oldal Következő oldal
< Előző oldal Következő oldal >

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány