Keresés
A menürendszer használatáról

Mi újság a Braille-írás-olvasás „háza táján”? Beszélgetés Szuhaj Mihállyal, az „Informatika a Látássérültekért” Alapítvány kuratóriumának elnökével (1. rész) 1. rész

Kiadvány: Vakok Világa > 2017 > május

Publikálás dátuma: 2018.10.04

Témakör: Havilapok; Vakok Világa

Feltöltő: vv

Címkék: Férfiak ; Fogyatékosság ; Informatika

Ajánló

Bieber Mária Szuhaj Mihállyal, az „Informatika a Látássérültekért” Alapítvány kuratóriumának elnökével beszélgetett. Az interjú 1. részét közöljük.

Meghallgatás

Megosztás

Köszönetnyilvánítás

Hozzászólások

Előző oldal Következő oldal
< Előző oldal Következő oldal >

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány