Keresés
A menürendszer használatáról

„Együtt otthon” – egy különleges koncert a Globális Akadálymentességi Nap alkalmából

2020.05.21 11:26

a képen Michael Tiernan látható gitárral a kezébenPartnerünk, a Focus Braille kijelzők, a Ruby digitális kézinagyítók és még egy sor segédeszköz gyártója, az amerikai Freedom Scientific cég (a Vispero csoport tagja) különleges élő koncertet szervezett a Facebook-on a Globális Akadálymentességi Nap (GAAD) tiszteletére május 21-ére.

A koncert magyar idő szerint ma este 23 órakor kezdődik.

Mindenkinek szeretettel ajánljuk ezt a különleges eseményt, a meghívó szövege az alábbiakban olvasható:

Együtt otthon - különleges koncert

Valódi közösségként szeretnénk hálánkat  és elismerésünket kifejezni felétek ezekben a nehéz időkben. Mi lehet jobb eszköz arra, hogy összehozzon bennünket a Nemzetközi Akadálymentesség Napján, mint a zene?

Csatlakozz hozzánk május 21-én (csütörtökön) este a Facebook Live „Együtt otthon” koncertjén, melyet Michael Tiernan díjnyertes énekes és dalszövegíró ad.

facebook.com/freedomscientificinc

Michael kiváló zenész, természetes, magával ragadó, vele született tehetségét örömmel megosztjuk veletek.

Oszd meg ezt a hírt családoddal és barátaiddal. Látogass el a Facebook oldalunkra az eseménnyel kapcsolatos naprakész információkért és tudd meg, hogy hogyan kérhetsz dalt az előadótól.

Tudjon meg többet Michaelről: https://www.tiernantunes.com

Tudjon meg többet az eseményről: https://bit.ly/2WIY97k  

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány