Keresés
A menürendszer használatáról

Második helyezett az INFOALAP

2021.02.16 14:06

Szívből köszönjük támogatást!

Lezárult az Invitech Innomax közönségszavazása, melyen alapítványunk hátrányos helyzetű vak diákok támogatásával indult. A szavazás 2021. január 31-e és február 8-a között zajlott, összesen tíz pályázatot lehetett like-okkal támogatni. A közönség szavazatai alapján az INFOALAP végül a 2. helyen végzett.

Bár sajnos nem sikerült elnyernünk a közönségdíjat, ez az összefogás megmutatta, milyen sok ember tartja fontosnak kezdeményezésünket.

 

Köszönjük szépen mindenkinek a támogatást, köszönjük a 607 Like-ot, egyúttal gratulálunk a nyertes szervezetnek!

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány