Keresés
A menürendszer használatáról

Az Innomax Díj pályázatán szavazz 2022-ben is az INFOALAP-ra!

2022.01.04 17:23

​​​​​​​Lájkokkal a KÉK droid projektért

Az Invitech Innomax Díjára beküldött pályázatok közül az INFOALAP ezúttal is bekerült a legjobbak közé.

A közönségszavazáson a legtöbb szavazatot begyűjtő pályázat 500.000 Ft támogatásban részesül.

A projekt keretében az INFOALAP két android alapú informatikai tréninganyagot készíthet el könnyen érthető kommunikációs (KÉK) módszerrel azok számára, akik a látássérültségük mellett társult fogyatékossággal is rendelkeznek, hogy ők is elsajátíthassák az androidos telefonok használatának alapjait.

Szavazz ránk, hogy segíthessünk!

Voksodat úgy tudod leadni, hogy az alábbi linken, az INFOALAP pályázatát bemutató Facebook posztra nyomsz egy lájkot legkésőbb január 16-án éjfélig.

https://www.facebook.com/innomax/posts/2808722749418078

Kérjük, hogy felhívásunkat oszd meg ismerőseiddel is!

 Köszönjük, hogy ránk szavazol!

 

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány