Keresés
A menürendszer használatáról

December 5-e az önkéntesek nemzetközi világnapja

2019.12.05 10:15

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány által működtetett Lapról hangra közösségi kezdeményezés olvasói számára nemcsak egy nap szól az évben az önkéntesekről. Az önkéntesek az év minden napján ott ülnek velünk a reggeli kávénk mellett, hogy együtt átlapozzuk az újságokat.

Utána a „Hozzászólok” rovatban vagy a fórumban megbeszéljük, hogy mennyi érdekes hírről, tudományos újdonságról vagy a bulvár világnak melyik eseményéről is olvastunk együtt: Önök, önkéntesek, és mi, látássérült olvasók.

December 5-én, az önkéntesség napján minden látássérült olvasónk nevében szeretnénk köszönetet mondani önkénteseinknek, akik idejüket és hangjukat adják az újságokhoz, akik a mindennapjaink részévé váltak, akik nekünk, velünk és értünk olvasnak.

Köszönjük!

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány