Keresés
A menürendszer használatáról

Felhívás a Lapról hangra oldal olvasói és felolvasói számára

2019.08.10 20:57

A Michigan-i Grand Valley Egyetem oktatója, Zsuzsanna B. Palmer kérdőíves felmérést készít a weboldalak akadálymentesítése és a felhasználói élmény tervezése közötti összefüggésekről.

A nemzetközi szintű kutatásba az Informatika a Látássérültekért Alapítvány is bekapcsolódott, Magyarországról a Lapról Hangra weboldal felmérése került be a programba.

Ezúton kérjük a Lapról hangra oldal olvasóit és felolvasóit, a kérdőív kitöltésével segítsék a kutatók munkáját, egyúttal járuljanak hozzá a Lapról hangra oldal továbbfejlesztéséhez.

A kérdőív az alábbi linken tölthető ki:

https://gvsu.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6Rs3IHhN9w5KPL7

Köszönjük, ha megosztja velünk véleményét.

Informatika a Látássérültekért Alapítvány

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány