Keresés
A menürendszer használatáról

Idén elmarad a vak és gyengénlátó fiatalok számára szervezett ICC tábor

2020.04.02 15:48

ICC logóA tíz napos tábor 1993 óta vak és gyengénlátó fiatalok számára biztosít lehetőséget arra, hogy megismerkedhessenek az informatika világával, speciális technikai eszközök használata mellett digitális tartalmak kezelésével. Az ICC a vak és gyengénlátó fiataloknak technikai és kommunikációs területeken nyújt segítséget abban, hogy felkészülhessenek egyetemi tanulmányaik megkezdésére.

Az évente megrendezésre kerülő tábor az idei járványügyi helyzetre való tekintettel marad el. „Köszönjük mindenki megértését, reméljük, hogy a későbbiekben együtt tudunk majd dolgozni” – nyilatkozta Carlos Ferreira, az ICC egyik szervezője.

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány, amely hosszú évek óta biztosítja a magyar látássérült fiatalok számára a tábori részvétel lehetőségét, tudomásul veszi a szervezők döntését, és ebben az évben nem hirdeti meg támogató pályázatát. Köszönjük az érintettek megértését.

 

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány