Keresés
A menürendszer használatáról

Meghosszabbították az elektronikus hírközlési akadálymentesség nyilvános konzultációjának határidejét

2018.05.07 14:45

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság a hírközlési szolgáltatások akadálymentesítésével kapcsolatos konzultációs kérdőívének kitöltési határidejét meghosszabbította az új határidő: 2018. május 23-a.

Sajnos a mai napig nagyon kevés kitöltött kérdőív érkezett a hatósághoz.

Annak érdekében, hogy valós képet kaphassanak a fogyatékos embereket érintő problémákról, pozitív és negatív tapasztalatokról a hírközlési szolgáltatások akadálymentességét illetően, kérik, hogy kérdőívüket minél több fogyatékossággal élő felhasználóhoz juttassuk el.

A konzultáció elérhetősége:

http://nmhh.hu/cikk/194565/Elektronikus_hirkozlesi_akadalymentesseg__konzultacios_dokumentum

Facebook hírük:

https://www.facebook.com/nmhholdala/posts/1722064054548989

Közreműködésüket előre is köszönjük.

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány