Keresés
A menürendszer használatáról

SZAVAZZ AZ INFOALAP-RA!

2021.01.29 13:50

AZ INNOMAX-DÍJ PÁLYÁZATÁN SZAVAZZ AZ INFOALAP-RA!

Lájkokkal a látássérült gyerekekért

Az Invitech 2020-as Innomax Díjára beküldött pályázatok közül az INFOALAP ezúttal is bekerült a legjobb 10 közé.

A 10 közül a legtöbb szavazatot begyűjtő pályázat 500.000 Ft támogatásban részesül.

A projekt keretében az INFOALAP 50 db számítógépet újít fel és szállíttat ki halmozottan hátrányos helyzetű, vak vagy gyengénlátó gyermekeket nevelő családoknak a digitális otthontanításba való bekapcsolódás megkönnyítésére.

Szavazz ránk, hogy látássérült diákoknak segíthessünk!

Voksodat úgy tudod leadni, hogy az alábbi linken, az INFOALAP pályázatát bemutató Facebook posztra nyomsz egy lájkot legkésőbb február 8-án éjfélig.

Szavazatodat erre a posztra add le: https://www.facebook.com/innomax/posts/2587276411562714

Kérjük, hogy felhívásunkat oszd meg ismerőseiddel is!

Köszönjük, hogy ránk szavazol!

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány