Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

MEGHÍVÓ

2019.10.10 15:26

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány a nemzetközi Fehér bot nap alkalmából, kiemelten a képernyőolvasó és nagyító szoftverek ország licenc programja kapcsán ünnepséget rendez, melyre ezúton szeretném Önt tisztelettel meghívni.

Tovább a teljes MEGHÍVÓ hírre >>

Felhívás a Lapról hangra oldal olvasói és felolvasói számára

2019.08.10 20:57

A Michigan-i Grand Valley Egyetem oktatója, Zsuzsanna B. Palmer kérdőíves felmérést készít a weboldalak akadálymentesítése és a felhasználói élmény tervezése közötti összefüggésekről. A nemzetközi szintű kutatásba az Informatika a Látássérültekért Alapítvány is bekapcsolódott, Magyarországról a Lapról Hangra weboldal felmérése került be a programba.

Tovább a teljes Felhívás a Lapról hangra oldal olvasói és felolvasói számára hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány