Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

„Együtt otthon” – egy különleges koncert a Globális Akadálymentességi Nap alkalmából

2020.05.21 11:26

Partnerünk, a Focus Braille kijelzők, a Ruby digitális kézinagyítók és még egy sor segédeszköz gyártója, az amerikai Freedom Scientific cég (a Vispero csoport tagja) különleges élő koncertet szervezett a Facebook-on a Globális Akadálymentességi Nap (GAAD) tiszteletére május 21-ére. A koncert magyar idő szerint ma este 23 órakor kezdődik.

Tovább a teljes „Együtt otthon” – egy különleges koncert a Globális Akadálymentességi Nap alkalmából hírre >>

Társ a tanulásban – hogyan segíti Zsuzsi tanulmányait az alapítványtól kapott számítógép

2020.05.19 12:43

A tantermen kívüli oktatásba való bekapcsolódás megkönnyítésére az INFOALAP április óta felújított számítógépeket adományoz vak és gyengénlátó diákoknak. Célunk, hogy olyan rászoruló, általános és középiskolás gyermekeket támogassunk, akik még nem rendelkeznek otthoni számítógéppel.

Tovább a teljes Társ a tanulásban – hogyan segíti Zsuzsi tanulmányait az alapítványtól kapott számítógép hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány