Keresés
A menürendszer használatáról

Legfrissebb híreink

Novemberi cikkajánló

2022.12.02 10:03

A ködös, szürke november nem szegte önkéntes felolvasóink kedvét: a korábbi lelkesedéssel olvasnak fel érdekesebbnél érdekesebb, tartalmas és hasznos cikkeket, kiváltképp Barbaramatrai nevű felhasználónk, aki előszeretettel választja a HVG Extra Pszichológia, valamint a Nők lapja cikkeit. A novemberben felolvasott cikkek között akadnak olvasmányos történelmi témájú hanganyagok a Rubiconból, egészségügyi jó tanácsok a Patika magazin kiadványából, és érdekes interjúk is, többek között a Forbes magazin kínálatából. Fogadják szeretettel a novemberben beérkezett cikkekből összeállított cikkajánlónkat!

Tovább a teljes Novemberi cikkajánló hírre >>

Októberi cikkajánló

2022.11.11 14:07

Ősz derekán sokan döntöttek úgy, hogy önkéntes felolvasóként gazdagítják a Lapról hangra oldal kínálatát. Októberbe fordulva számos új hang jelent meg, és nem kevés új cikk került felolvasásra, ezekből a cikkekből válogatva pedig elkészítettük a már szokásosnak számító cikkajánlónkat, fogadják szeretettel!

Tovább a teljes Októberi cikkajánló hírre >>

Tovább az összes hírre

Kövessen minket a Facebook-on

Töltse le az androidos felolvasói alkalmazást

Olvassa be a kódot vagy kattintson rá az alkalmazás letöltéséhez.

QR kód - androidos felolvasói alkalmazás

Aktuális kampány a jobb sávban

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány