Keresés
A menürendszer használatáról

Megváltozott a LAPRÓL HANGRA e-mail címe

2022.05.02 10:55

Örömmel tájékoztatjuk kedves Lapról Hangra felhasználóinkat, a látássérült olvasókat és az önkéntes felolvasókat, hogy sikerült kijavítanunk weboldalunk levelezési hibáját, így a rendszer ismét tud tájékoztató leveleket küldeni a gmail-es levelezési címmel regisztráltak számára.

Elnézést kérünk a hosszú várakozási időért.

Egyúttal szeretnénk bejelenteni, hogy megváltozott a Lapról Hangra oldalunk levelezési címe, az új email címünk: info(kukac)laprolhangra.hu

 

Kérünk minden érdeklődőt, hogy a továbbiakban a fenti címre írjon nekünk emailt.

 

Köszönettel:

a Lapról hangra csapata

< Vissza a hír listához

Adó 1%-os kampány

Átlapozta a mai újságot? El tudja képzelni, hogy a reggeli kávézás közben vagy munkába menet ne fussa át kedvenc napilapját, mert nem tudja azt elolvasni? A hazánkban élő vak és gyengénlátó emberek még napjainkban is nehezen vagy egyáltalán nem jutnak hozzá a nyomtatásban megjelent folyóiratokhoz, újságokhoz, pedig éppen úgy kíváncsiak a közélet híreire, a legújabb tudományos felfedezésekre, a politikusok vitáira, egy-egy különleges receptre, egy vicces írásra, mint Ön. Kérjük, hogy felolvasásaival és adó 1%-ának felajánlásával tegyen azért, hogy a vak és gyengénlátó emberek is elolvashassák, meghallgathassák az Önnek fontos cikkeket. A felajánlott adó 1%-okat többek között a felolvasott újságcikkeket tartalmazó Lapról hangra közösségi portál fenntartására és bővítésére fordítjuk.

Adószámunk: 18171776-2-42

Informatika a Látássérültekért Alapítvány